Hutan Rizab Hulu Gombak

Hutan Rizab Hulu Gombak (indonesiska: Tantelawan) är ett berg i Indonesien. Det ligger i provinsen Kalimantan Selatan, i den norra delen av landet best running water pack, 1 600 km nordost om huvudstaden Jakarta. Toppen på Hutan Rizab Hulu Gombak är 840 meter över havet, eller 154 meter över den omgivande terrängen. Bredden vid basen är 2,5 km. Hutan Rizab Hulu Gombak ingår i Bukit Bujok.

Terrängen runt Hutan Rizab Hulu Gombak är huvudsakligen kuperad, men österut är den bergig toothpaste dispenser online india. Den högsta punkten i närheten är 1&nbsp water bottle metal;369 meter över havet, 9,4 km öster om Hutan Rizab Hulu Gombak. Trakten runt Hutan Rizab Hulu Gombak är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer. Det finns inga samhällen i närheten. I omgivningarna runt Hutan Rizab Hulu Gombak växer i huvudsak städsegrön lövskog.

Tropiskt regnskogsklimat råder i trakten how much meat tenderizer to use. Årsmedeltemperaturen i trakten är 20 °C. Den varmaste månaden är juni, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är februari, med 19 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 4 162 millimeter. Den regnigaste månaden är maj, med i genomsnitt 423 mm nederbörd, och den torraste är juni, med 250 mm nederbörd.