Old Faithful

Old Faithful i Yellowstone National Park, USA, er en gejser, som i gennemsnit springer hvert 91. minut.

Et udbrud kan indeholde mellem 14.000 og 32 water in a glass bottle.000 l kogende vand, som skydes til en højde mellem 30 og 55 m. Det enkelte udbrud varer mellem 1½ og 5 minutter. Der er mellem 65 og 92 minutter mellem udbruddene med 91 minutter som gennemsnit. Mere end 137.000 udbrud er blevet registreret

United States Away ZUSI 19 Jerseys

United States Away ZUSI 19 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

. Harry M. Woodward beskrev som den første en matematisk sammenhæng mellem længden af udbruddet og intervallet mellem udbruddene i 1938. I modsætning til almindelig antagelse er Old Faithful hverken den højeste eller største gejser i området. Denne titel tilhører den mindre forudsigelige Steamboat Geyser.

Old Faithful ligger i det gejserområde, der kaldes Upper Geyser Basin. Dette område rummer flere geotermiske forekomster end noget andet område i Yellowstone Caldera exercises for soccer goalies.

Koordinater: